Omniture Summit 2011

Så er Summit lykkeligt overstået i Salt Lake City og der er masser af nyt under solen, hvor de vigtigste nyheder selvfølgelig kræver en opremsning.

Når det så er sagt…
Jeg vil ikke gå så meget i detaljer på de forskellige releases/nyheder – først og fremmest fordi de fleste ting stadig er beta (enkelte er rent faktisk slet ikke nået til beta-stadiet endnu!). For det andet fordi det selvfølgelig bliver mere relevant når Summit EMEA løber af stablen i London d. 19-20 maj. Så lover jeg til gengæld at der nok skal komme lidt mere kød på indlægget

SiteCatalyst v15
Ja…ved næsten ikke hvor jeg skal starte, for v15 komme godt nok til at sparke r.. !

  • Real-Time Segmentation – SiteCatalyst brugere kan køre en hvilken som helst rapport, filtreret på segment som for eksempel Facebook brugere, mobil traffik, brugere der har set en video eller en hvilken som helst anden custom-defineret segment. Forestil dig API slot i en drop down der med det samme tilpasser rapporten baseret på dit valgte segment.
  • SiteCatalyst vil benytte samme rå data som Discover benytter – de kører pt. på 2 forskellige platforme. SiteCatalyst vil nu benytte den rå data og ikke længere processed data.
  • Nyt interface med bedre muligheder for at customize rapporter samt dashboards. Samt ligeledes at kunne søge efter rapporter på deres navn.
  • Bounce rate som standard metric
  • Video og mobil rapporter, samt social medier er nu en integreret del af SiteCatalyst
  • Der er mange mange flere, nogle jeg ikke må nævne og andre som jeg venter med til Summit EMEA

Adobe SocialAnalytics
Er et nyt produkt i suiten, som samler alle de små løsninger som vi indtil nu har haft af muligheder når det galt social medier. Fordelene ved dette produkt er for mange til at nævne, men den største fordel er at du nu kan oprette og overvåge alle dine traditionelle sociale medie omtaler og korrelere disse omtaler med din site trafik. Og dermed få en forståelse for hvilken indflydelse det har haft på dit site.

Jeg tror jeg slutter med dette og gemmer resten til Summit EMEA i maj, så hvis du endu ikke har tilmeldt, så skynd dig at gøre det på omniture.com!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *